ENGDE

Ars Poetica helyett…

„A zene a káoszból rendet teremt,
a ritmus a széttartót egységbe fogja,
a melódia a megszakítottat folytonossá varázsolja,
a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti.”

Yehudi Menuhin

Tisztelt Látogató, Kedves Szülők, Tanítványok,
köszöntjük/köszöntünk iskolánk honlapján.


A budaörsi Leopold Mozart Zeneiskola családias légkörével, kitűnő tanáraival, magas szakmai színvonalával a zene- és hangszertanuláson keresztül neveli megnyilvánulásra és befogadásra, figyelemre és kitartásra növendékeit.

A diákokat jól felszerelt, barátságos szaktantermek, minőségi hangszerpark várja. Egyéni órák keretében biztosítjuk a személyre szabott figyelmet, az egyéni haladási tempó lehetőségét. Az intézményesített zeneoktatás – azon belül zeneiskolánk – olyan többleteket nyújt, mint a rendszeres fellépési lehetőségek, a színpadi gyakorlat elsajátítása, ezáltal az önkifejezés és az önbizalom fejlődése, továbbá megyei, regionális, országos- és nemzetközi versenyekre való felkészítés, részvétel, ezáltal a kitartásra, összpontosításra való tanítás, valamint az ország vezető zenepedagógusainak mesterkurzusain és nyári zenei táborokban való részvételi lehetőség, a továbbtanulásra való felkészítés, valamint a kis- és nagy együttesek munkája által az igényes közösségi életre való nevelés.

A zenetanulás türelmet, önfegyelmet igénylő munka, de mással nem helyettesíthető örömforrássá válik azok számára, akik ezt az utat választják. Ha szeretné ezt az életre szóló belső tartalékot megadni gyermekének, akkor jó helyen lapozgat iskolánk honlapján.