Tel: +36 (23) 799-181
Email: titkarsag@leopoldmozart.hu
Tandíj és térítési díj befizetésZongora tanszakra felvett növendékek névsoraPótbeiratkozás szolfézsbólBeiratkozás, órabeosztás és elmélet órarendZongora tanszakra felvett növendékek névsoraPótbeiratkozás szolfézsból

Tandíj és térítési díj befizetés

IDŐPONT: 2018. szeptember 24-25-26. 14-18 óráig, II. emelet 6. (Könyvtár) Pótbeiratkozás: október 12. 14-18 óráig

Tovább...

Zongora tanszakra felvett növendékek névsora

Tovább...

Pótbeiratkozás szolfézsból

Szeptember 14-én pénteken 2-től 5-ig

Beiratkozás, órabeosztás és elmélet órarend

Tovább...

Zongora tanszakra felvett növendékek névsora

Tovább...

Pótbeiratkozás szolfézsból

Szeptember 14-én pénteken 2-től 5-ig

Zongora, Orgona

Tanszakvezető: Pál Diana

zongora_tanszakAz iskola népes tanszaka. A zenei előképző elvégzése után, amikor a gyerekek és szüleik a hangszerválasztás ügyében döntenek, figyelembe kell vennünk, hogy a jelentkezőknek legyen saját hangszere. Az elektromos zongora nem egyenértékű a kalapácszongorával!

A tanszakra felvételüket kérő kis diákok számára meghallgatást szervezünk, majd a hirdetőtáblánkon kifüggesztjük  a kialakult sorrendet, amely alapján felvesszük a gyerekeket a megüresedett helyekre. Természetesen saját hangszer nélkül a növendékek nem kezdhetik el zongoratanulást.

Orgona

Az evangélikus templom orgonáját igénybe vehetjük orgonatanításra és a gyakorlást is meg tudjuk oldani ugyanott. A tanszak tanárai között van orgonista végzettségű szakember, aki a már 5-6 éve tanuló növendékeknek szívesen vállalja a hangszerek királynőjének nevezett orgona oktatását.

2008 őszén egy új Steinway, 2014-ben pedig egy Yamaha zongorával gyarapodott a zeneiskola állománya. A kiváló hangszerek nemcsak az iskola hangversenyéletét szolgálják, hanem a gyerekek számára is lehetőséget adnak a hangminőségbeli különbségek csiszolásához vezető úton.

Tanárok:

  • Amano Seri
  • Dósa Károlyné
  • Heizer Zsófia
  • Pál Diana
  • Soltész Anikó
  • Szekér Bernadett

.