Tel: +36 (23) 799-181
Email: titkarsag@leopoldmozart.hu
PótbefizetésTérítési díj és tandíjAdó 1%PótbefizetésTérítési díj és tandíjAdó 1%

Pótbefizetés

2018. március 12-13. – 14 -18 óra

Tovább...

Térítési díj és tandíj

2017 / 2018 II. félév

Tovább...

Adó 1%

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Leopold Mozart Zeneiskola Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18663169-1-13

Pótbefizetés

2018. március 12-13. – 14-18 óra

Tovább...

Térítési díj és tandíj

2017 / 2018 II. félév

Tovább...

Adó 1%

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Leopold Mozart Zeneiskola Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18663169-1-13

Zeneiskolánk

A Leopold Mozart Zeneiskola Budaörs központjában, jól megközelíthető helyen található. A kétszintes iskolaépületben egyaránt megtalálhatók a hangszeres oktatás számára kialakított szaktantermek, a különböző együttesek, szolfézscsoportok, zenekarok számára ideális nagyobb tantermek, valamint a koncertjeinknek helyet adó Kamaraterem. Az ütőhangszeres oktatás számára egy különálló kisebb épületben található ütőterem szolgál helyszínül. Tanáraink szakmai munkáját egy szépen kialakított és jól felszerelt könyvtár segíti.Tantermeinket az ott tanító tanárok előszeretettel díszítik színes képekkel, virágokkal.  A 2. emeleti folyosó és a Kamaraterem falai ideiglenes képzőművészeti kiállításoknak adnak helyet, mely lehetőséget a budaörsi kötődésű képzőművészek szívesen használnak ki.

Tanítási időben egyéni és csoportos foglalkozások színes hangkavalkádja járja át a folyosókat. Az elsősorban egyéni tanulást számos társas muzsikálási lehetőség is kiegészíti, melynek eredményeképpen tanulóink közül igen sokan kötelezik el magukat hosszabb időre a zenetanulás mellett.

Hangversenyeink, rendezvényeink jelentős része túlmutat az iskola szűk falain, kihatnak a város egészének kulturális életére. Együttműködésünk az általános iskolákkal, a művelődési házzal, múzeumokkal, templomokkal és nem utolsó sorban Budaörs Város Önkormányzatával igen szoros és sokrétű.Változatos programok egész sora szövi át a tanévet, melyek elsődleges főszereplői a gyermekek, de mellettük művésztanáraink és számos neves vendégművész is műsoraink állandó szereplői. Az igen sokszínű kínálat alkalmas arra, hogy minden korosztály megtalálja benne a számára legmegfelelőbbet.