Tel: +36 (23) 799-181
Email: titkarsag@leopoldmozart.hu
Félévi VizsgakoncertekMűvésztanári hangverseny-sorozatMozart-szonátaestTérítési-és tandíj befizetés

Félévi Vizsgakoncertek

Tovább...

Művésztanári hangverseny-sorozat

A későromantika kamarazenéje 2019. február 28. csütörtök 18 óra Kamaraterem

Tovább...

Mozart-szonátaest

Rónaszéki Tamás és Hargitai Imre kamaraestje 2019. január 23. szerda 18 óra Kamaraterem

Tovább...

Térítési-és tandíj befizetés

2019. február 6-7-8. 14-19 óráig II/6. (Könyvtár)

Tovább...

Zeneiskolánk

A Leopold Mozart Zeneiskola Budaörs központjában, jól megközelíthető helyen található. A kétszintes iskolaépületben egyaránt megtalálhatók a hangszeres oktatás számára kialakított szaktantermek, a különböző együttesek, szolfézscsoportok, zenekarok számára ideális nagyobb tantermek, valamint a koncertjeinknek helyet adó Kamaraterem. Az ütőhangszeres oktatás számára egy különálló kisebb épületben található ütőterem szolgál helyszínül. Tanáraink szakmai munkáját egy szépen kialakított és jól felszerelt könyvtár segíti.Tantermeinket az ott tanító tanárok előszeretettel díszítik színes képekkel, virágokkal.  A 2. emeleti folyosó és a Kamaraterem falai ideiglenes képzőművészeti kiállításoknak adnak helyet, mely lehetőséget a budaörsi kötődésű képzőművészek szívesen használnak ki.

Tanítási időben egyéni és csoportos foglalkozások színes hangkavalkádja járja át a folyosókat. Az elsősorban egyéni tanulást számos társas muzsikálási lehetőség is kiegészíti, melynek eredményeképpen tanulóink közül igen sokan kötelezik el magukat hosszabb időre a zenetanulás mellett.

Hangversenyeink, rendezvényeink jelentős része túlmutat az iskola szűk falain, kihatnak a város egészének kulturális életére. Együttműködésünk az általános iskolákkal, a művelődési házzal, múzeumokkal, templomokkal és nem utolsó sorban Budaörs Város Önkormányzatával igen szoros és sokrétű.Változatos programok egész sora szövi át a tanévet, melyek elsődleges főszereplői a gyermekek, de mellettük művésztanáraink és számos neves vendégművész is műsoraink állandó szereplői. Az igen sokszínű kínálat alkalmas arra, hogy minden korosztály megtalálja benne a számára legmegfelelőbbet.

   *     *     *

Az iskolánkban zajló eseményekről videófelvételek és fotók is készülhetnek, melyeket a későbbiekben az esemény, illetve az intézmény népszerűsítése céljából kívánunk felhasználni. Kifejezett nemleges nyilatkozat hiányában a 2013. évi V. törvény 6:4. § (3) bekezdése alapján a felvételek készítésére és felhasználására vonatkozó hozzájárulásukat (2013. évi V.törvény 2:48. § (1) bek.) megadottnak tekintjük.