Tel: +36 (23) 799-181
Email: titkarsag@leopoldmozart.hu
PótbefizetésMűvésztanári hangverseny

Pótbefizetés

2020. február 17. hétfő 14-18 óráig, Könyvtár (II/6.)

Művésztanári hangverseny

2020. február 20. csütörtök 18 óra, Kamaraterem, Vissi Barnabás zongoraestje

Tovább...

Zenei tábor

zenei_taboraink_01

Évről évre a húsvéti szünet utáni időre szervezzük a 4 -5 napos zenei tábort együtteseink számára. Az elmúlt közel tíz esztendőben Zánkán az Ifjusági Üdülőközpontban, ma Erzsébet táborban töltöttük el ezeket a színes, boldog és felszabadult légkörben megélt napokat.

A vonószenekar, fúvószenekar, kamarakórus, ütő- és fuvolaegyüttes, valamint alkalmanként más kamaracsoport részvételével 50-55 növendékünk és 8-10 tanár tölti egész nap próbákkal, gyakorlással az időt. A vacsorát magunk készítjük el, hogy utána társasjátékokkal, labdajátékokkal, további zenéléssel, vetélkedővel oldjuk a koncentrált munka fáradságát. A reggeli szobaszemléken értékeljük a gyerekek erőfeszítéseit, akik természetesen igyekeznek a zsűrit kellőképpen “jól tartani”, hogy elnyerjék a legnagyobb adag csokoládét a táborzáráskor történő kihirdetés alkalmával! A zenei tábor záróestjén egymásnak zenélünk, melyet táncház, és nagyszerű közös játékok, és féktelen vidámság követ, éjfélig.

Köszönettel tartozunk Budaörs Város Önkormányzatának a zenei tábor szállásköltségeinek, valamint az iskolai alapítvány pályázat útján történő támogatásával az utaztatás költségeinek biztosításáért. Az étkezés költségeit a szülők állják. A csodálatos természeti és szépen felújított épített környezet, a tágas próbatermek, kényelmes szobák és a konyha, ideális helyszín egy dolgos és egymás társaságát maradéktalanul élvezni tudó közösség zenében töltött napjaihoz..