Tel: +36 (23) 799-181
Email: titkarsag@leopoldmozart.hu
Soltész Anikó csembaló estje

Soltész Anikó csembaló estje

Goldberg-variációk + Kép-variációk – Hangverseny J. S. Bach születésnapja alkalmából 2019. március 21-én, csütörtökön 18 órakor a Kamarateremben

Tovább...

Beiratkozás

Iskolánk művészeti képzéseire az általános- és középiskolai korosztályból várjuk a jelentkezőket. A hangszertanulás sajátosságaiból fakadóan érdemes minél fiatalabb korban elkezdeni a tanulást. A szándékot kérjük a „Jelentkezési lap” kitöltésével jelezni, melyet a titkárságon vehetnek át. Amennyiben zongorára jelentkeznek, kérjük a „Zongora jelentkezési lap” lapot  kitölteni. Ha már választottak hangszert, a jelentkezési lapra írják rá, amennyiben még nem tudják, kérjenek tanácsot, segítséget iskolánk vezetőségétől vagy szaktanárainktól. A választás megkönnyítése érdekében minden évben nyílt napokat tartunk.

Jelentkezés

A jelentkezést tavasszal, május elején tartjuk a meghirdetett időpontban. Kérjük ezen alkalommal a jelentkező gyermek(ek)kel együtt jelenjenek meg.  Kérjük továbbá, hogy kísérjék figyelemmel a kihelyezett hirdetményeinket és honlapunkat is. Először a Jelentkezési lapot kell kitölteni, mellyel ezután az adott szaktanárhoz irányítjuk. Szaktanáraink a jelentkező gyermek hallását, ritmuskészségét és a választott hangszerhez kapcsolódó adottságait vizsgálják és értékelik. Az eredményről hirdetőtáblánkon és honlapunkon adunk tájékoztatást. Ősszel azon érdeklődők számára, akik tavasszal még nem tudták biztosan eldönteni, hogy szeretnének-e foglalkozásainkon részt venni, szeptember elején pótjelentkezést tartunk. Csoportos foglalkozásainkra történő jelentkezés esetén  – ilyen az előképző osztály – külön meghallgatást nem tartunk. Ebben az esetben a jelentkezési lapot kérjük az adott szaktanárnak leadni szíveskedjenek. Hangszeres, egyéni foglalkozásainkra növendékeket csak korlátozott számban tudunk felvenni,  mert a zeneiskolai létszámkeretet nem tudjuk túllépni.

Várólistára vesszük a gyermeket és értesítjük, ha számára a választott hangszer tanulására szabad helyünk van.

Beiratkozás

Iskolánkban a beiratkozást régi növendékeink számára június közepén, a tanévzáró ünnepség után tartjuk. Számukra a következő tanévre a bizonyítvány leadásával és a „Szülői nyilatkozat” kitöltésével tudják a helyet biztosítani.

Új növendékeink beíratása a szaktanár értesítését követően szintén a „Szülői nyilatkozat” kitöltésével történik.

A nyomtatványok átvehetők személyesen az irodában, vagy letölthetők az alábbi hivatkozásokra kattintva.

Az űrlapot növendékenként egy példányban, kézzel kitöltve, A/5 méretben kérjük a Titkárságon leadni.

Térítési díjak és tandíjak – 2018/2019

Hangszerbérleti – és használati adomány: 6.000,- Ft / félév